Våra tjänster

Hallins bil & Motor AB - en verkstad med flera inriktningar som kan hjälpa dig med alla tänkbara problem.

Vad gör vi?

Med all vår erfarenhet och kompetens i bagaget av bilreparationer och service i allmänhet, kan du vara säker på att din bil hamnar i pålitliga händer hos oss i Hallins Bil & Motor. Med expertkunskaperna vi besitter kan vi åtgärda fel som kan verka "omöjliga". Från service och reparation av moderna bilar till reparation av gamla amerikanska klassiker, detta är vad vi jobbar med i vår verkstad i Saltsjö Boo.

Företag

Vi reparerar och servar även företagsbilar, så att de fungerar som de ska i sina dagliga rutter. Har du tjänstebilar i företaget och behöver få dem reparerade eller servade, är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Service & underhåll

Vare sig det är en ny modern bil eller en gammal klassiker utför vi de årliga service- och underhållsåtgärderna som krävs enligt tillverkarens rekommendationer, för att bilens goda skick och funktionsförmåga ska upprätthållas. Vi servar bromssystemet, olja, elektronik, AC-systemet samt elektroniken och diverse filter. Våra arbeten utförs enligt tillverkarens rekommendationer och ser till att alltid stämpla serviceboken.

Däckservice & däckförvaring

Vi säljer däck och fälgar till alla bilar och storlekar. Vi har ett brett urval av däck och fälgar och hanterar de flesta typer. Vare sig det är däckbyte eller däckbalansering är du välkommen att kontakta oss. Du kan även förvara dina däck hos oss, så slipper du ha dem liggandes i källaren och ta upp en massa plats. Har du frågor om däck och behöver hjälp, kontakta oss!

AC-service

Är det för varmt i din bil? Misstänker du att AC-systemet inte fungerar eller fungerar för dåligt? Kontakta oss så hjälper vi dig. En AC-service kan vara tillräckligt för att den ska fungera normalt igen. Vi är certifierade för AC-service och AC-reparation. Vi utför felsökning, service samt byte av eventuella reservdelar vid behov.

Släpvagnsservice

I vår välutrustade verkstad utför vi alla slags arbeten och serviceåtgärder på släpvagnar. Behöver släpvagnen kontrolleras inför besiktningen? då är du välkommen att lämna in den hos oss så går vi igenom alla viktiga punkter och servar den så att den är trafiksäker och i gott skick.